• Bizonyítványosztás

            2018. június 29-én diákjaink megkapták bizonyítványaikat. Voltak, akik jobban, voltak, akik gyengébben teljesítettek. A szorgalmas méhecskék szép bizonyítványt vihettek haza, gratulálunk nekik. A ciripelő tücsköknek több szorgalmat és kitartást kívánunk a következő tanévre. Jó pihenést, szórakozást és felhőtlen nyári vakációt kívánunk, hogy szeptemberben újult erővel, több energiával vágjunk neki az előttünk álló új feladatoknak.

          • Ballagás

            2018. június 28-án elballagtak negyedikeseink. Sok sikert kívánunk nekik a jövőben, és reméljük, kamatoztatni tudják a nálunk tanultakat.

            Kedves Ballagók, iskolánk kapui mindig nyitva állnak majd előttetek. Bízunk benne, úgy, ahogy mi sem feledünk el Titeket, Ti is emlékezni fogtok rá, honnan indultatok. Kívánunk nektek kitartást és szorgalmat további tanulmányaitokhoz. 

          • Zenés színház az oviban

            2018. június 26-án ismét egy érdekes előadáson vettünk részt az oviban. Ezúttal a rozsnyói Actores színház produkcióját láthattuk, melybe mi is bekapcsolódtunk. Köszönjük az ovinak, hogy meghívtak minket, így egy élményben gazdag délelőttel búcsúztunk az ovis és szlovák iskolás barátainktól. Szeptemberben újra találkozunk.

          • Tanévzáró ünnepség

            Értesítjük a Tisztelt Szülőket, Nagyszülőket, Rokonokat és Barátokat, hogy a 2017/2018-as iskolai tanévzáró ünnepségre és ballagásra 2018. június 28-án 10:00 órai kezdettel kerül sor az iskola épületében

            Mindenkit szeretettel várunk! 

          • Gyermeknap - Deň detí

            2018. június 1-jén részt vettünk a gombaszögi gyereknapon. Új élményekkel, ismeretekkel gazdagodtunk, sportoltunk, táncoltunk és jól szórakoztunk. Többek között zumbáztunk, falat másztunk, kipróbálhattuk, hogyan nyújt segítséget a hegyimentő szolgálat az arra rászorultaknak, kötelhúzásban és akadálypályán mértük össze ereinket. A nagy forróság ellenére is nagyon jól éreztük magunkat. A rendezőknek köszönjük a szép gyermeknapot, Gömörhorka Község Önkormányzatának pedig az útiköltség térítését.